Gissa vem som kommer hit?

I lördags så ringde jag till mamma och sa att hon var tvungen att komma hit eftersom vi saknar henne så mycket. 
 
Så gick in och bokade en biljett så hon landar redan nu i eftermiddag Jippi!Ska bli roligt att få visa henne Austin och Texas! Passar extra bra då mannen åker till Sverige i morgon. Mamma ska stanna i fyra veckor!
 
Hade egentligen tänkt att åka och hämta henne själv på flygplatsen men dottern vill ju såklart följa med så sla försöka sno henne 15 min tidigare från skolan. Hon flyger direkt från London till Austin, älskar vekligen den flighten! Så skönt att slippa mellanlanda på en stor flygplats i USA. Hon mellanlandade i Chicago sist när hon skulle till oss i Raleigh och det var hon inte sugen på att göra om kan jag säga.. 
 
Har ju sagt att vädret varit helt perfekt för henne det sista här då hon inte gillar när det är för varmt..Men sen i går vände det lite igen och nu ska vi upp mot 34 grader igen inte lika kalla nätter som vi har haft sista 10 dagarna. Oops hon får nog hålla till i poolen närmaste veckan. Fördelen med varmare nätter och dagar är att poolen förhoppningsvis blir lite varmare igen. Vi var helt ensamma vid poolen i går och var "endast" 25 grader. Ja man har nog blivit lite skadad efter en varm Texas sommar.