Koh phangan-Östermalm

I går mötte jag och dottern upp Mamma/Mormor för lunch och lite shopping på stan. Vi hade tänkt äta något i Östermalmshallen men hittade inget som vi tyckte såg gott ut så vi fortsatta ner till Koh Phangan som ligger på Nybrogatan 8. Har bara provat på deras restaurang vid Nytorget tidigare så var riktigt roligt.

Dottern var eld och lågor över alla roliga gömställen och alla blinkande lampor. Upplevelse faktorn är hög och maten är bra, och då är jag ändå ganska kräsen efter att ha bott i Thailand ett tag.

Höjdpunkten var när de drog i gång åskvädret. Oj vad alla barn som var där tyckte det var roligt.

I dag skulle vi egentligen ha träffat en av mina bästa kompisar och hennes barn för lek och mys i någon park men med tanke på hur mycket det regnade på förmiddagen så ställde vi in.

Nu ska hela familjen dra till Paradiset för en fika och sen lunch med en god vän.

Flygfrakt

I dag har jag försökt hitta något företag som hanterar flygfrakt då vi funderar på att skicka över 100-150 kg med flyttgods. Men firman som var hyfsat billig som jag blev rekommenderad förra året verkar inte finnas kvar, och de som jag har fått offerter från har varit på tok för dyra så får nog bli enligt plan att vi tar med oss två resväskor plus handbagage per person. Sen kommer förhoppningsvis min mamma över till jul och då kan jag göra klart en extra väska och skicka den med henne. Har lite favorit julsaker och lite annat smått och gott som nog inte kommer få plats i första svängen. Resten får helt enkelt vänta tills vi skickar över en container vid senare tillfälle.

Tillbaka efter bloggpausen

Blev en liten längre bloggpaus än vad jag hade tänkt mig. Har varit sjukt trött sista två veckorna, och har konstant varit lite småförkyld och haft lite ont i halsen. Sedan fungerar vårat internet fortfarande superkasst och min mobil håller även den på att lägga av. Ska köpa ny mobil och fixa nät så fort vi kommit över. Lovar att blogga oftare då! Ser att ni är en del tappra läsare som är inne här varje dag.

Annars har det inte hänt så mycket nytt. Försöker hinna träffa så många vänner(och familj) som möjligt nu innan vi åker. Varit någon/några vi träffat nästan varje dag nu. I går träffade jag och dottern en barndomskompis till mig och hennes lille son. Blev lunch och sen lek i en park. Mycket trevligt!I dag blev det först en fika på Rival, och sen en till på Paradiset. Känner att jag verkligen behöver komma i gång och träna igen så fort vi kommer över!Blivit lite väl många latte och kanelbullar det sista..

Nu är det nedräkning och massor som ska fixas de sista tre veckorna innan vi åker. Så nu behöver vi komma ur det lugna semestertempot som vi har befunnit oss i senaste veckorna.
Visa fler inlägg