Apex North Carolina

 
I dag åkte vi till Apex igen. Apex har blivit utsedd till USAs bästa småstad att bo i. Är verkligen supermysigt där. Känns verkligen som du är i en liten idyllisk Amsrikansk småstad fast det är så nära ett större metro område. I dag parkerade vi bilen och strosade runt i Apex mysiga historiska downtown. ( är i princip bara en gata) Hittade ett jätte trevligt café och några roliga butiker. Jag köpte bl.a. Ett par rätt coola solglasögon och dottern köpte en liten aftonväska som hon vill ha som plånbok. Den hade kostat 149 dollar men nu sålde de den för 10 dollar, ett riktigt fynd! Sen träffade vi en kille från Sverige som bodde där. Han hörde oss prata svenska med varandra. Var jätte trevlig så vi fick hans kontaktuppgifter. Efter det åkte vi till en super Target för att bulla upp med en masa dricka och snacks inför vår långa roadtrip som vi startar på i morgon! Första anhalten blir nog Ashville- Smokey-Knoxville- Nashville. 
 

Ulta beauty

Jag är lite smått besatt av  hår och hudvård och olika  hår och hudvårdsmärken, i alla fall om man ska tro min man ;-)
 
Så därför blev jag överlycklig häromdagen då jag hittade denna helt fantastiska butik!! Jag var minst sagt i sjunde himlen!! De hade nästan alla mina favoritmärken och fanns så mycket kul att titta på när det gäller hår- hud- skönhetsvård!!Varit förbi utanför ett antal Ulta beauty i både Austin och Dallas men hade fått för mig att de bara hade eget märke. Men oj så fel jag hade! Såg nämligen en hel Dermalogica vägg utifrån när jag satt i bilen och väntade på maken som var inne i en friluftsbutik förra veckan som låg vägg i vägg med Ulta, men då var jag så sjuk så orkade inte gå ut och titta då. Men i måndags när vi var i området igen så kunde jag äntligen gå in!! Fanns verkligen allt!! Dermalogica, exiviance,redken, living proof  alla tänkbara värmeverktyg för hår, makeup osv osv. Hade lätt kunnat spendera flera timmar här!! Tyvärr hade de inte mitt favoritmärke på make up dock, glominerals men det är svårt att hitta nästan överallt. I Sverige brukar jag alltid beställa från skincity som är grymma!! Men måste ändå erkänna att det är kul att kunna klämma, titta och lukta på produkterna IRL. 
 

Downtown Raleigh

 
 
I tisdags så tillbringade vi hela dagen inne i Raleigh! Var första gången vi var där. Visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig, hade fått för mig att det skulle vara rätt så tråkigt och mindre än Austin. Men var faktiskt riktigt trevligt och rätt så stort med den hel del fina museum. Var förbi North Carolina Museum of Natural Sciences som såg riktigt bra ut! Där måste vi lägga en heldag snart!!Var även förbi ett område som loffer i downtown som heter Historic Oakwood, var verkligen jätte mysigt med jätte söta hus! Nu är det ju januari nu och allt är grått och lite småtråkigt men jan tänka mig att det blir jätte vackert i vår när allt blir grönt!
Visa fler inlägg