Spänd väntan

Nu väntar vi spänt på att få tillbaka pass o.s.v. från ambassaden. I går var det två veckor sedan vi skickade in de sista dokumenten. Hoppas hoppas allt är i sin ordning, så att vi äntligen kan börja andas ut efter denna långa och väldigt utdragna process. Som stundtals har varit väldigt påfrestande.

Hade en väldigt lugn helg annars med mycket mys och inte så mycket fixande. Mysiga luncher och fikastunder i solen med nära vänner.

Har varit väldigt trött senaste dagarna och haft feber. Jätte konstigt då jag inte är sjuk för övrigt. I dag tog vi en sväng ner på stan genom gamla stan och tog sen en fika på dunkin donuts i gallerian, för att sedan gå upp och sätta oss på Åhlens citys takterrass utanför deras barnavdelning. Är perfekt att sätta sig på en bänk i skuggan medan dottern får leka av sig en stund.

I morgon åker jag och lillskrutta ut till mamma/mormor som bor ute i Sigtuna. Vi tänkte stanna några dagar och förhoppningsvis får vi njuta av riktigt fint väder!

Sortering och paradiset

Dagen har mestadels bestått av att gå igenom och börja packa dotterns alla leksaker. Höll på i flera timmar och ändå syns det knappt att det hänt någonting alls . Tur att hon är hos mormor så hon inte ser allt jag har sorterat ut :-)

Annars han vi även med en lunch och kaffe på paradiset.Tror inte att det gått en dag sedan de öppnade utan att vi har varit där och handlat, fikat, ätit lunch eller middag. Har en känsla av att vårt matkonto stigit rejält senaste veckorna. Är verkligen så mysigt och trevligt att va där!! Kommer sakna när vi flyttar!

operation sortera

Vad trött jag blir. Hade precis skrivit ett ganska långt blogginlägg, och precis när jag skulle trycka på publicera så kraschade min webbsida läsare suck.

I alla fall i dag är det dags att ta tag i operation resa, sälja, ge bort och slänga. Skjutit på det alldeles för länge, och om vi ska komma i väg i juli så måste vi verkligen sätta fart nu. Dottern är hos mormor och blir ompysslad så är bara jag och min man kvar i stan.
Visa fler inlägg
Visa fler inlägg