Det kom ett brev..

Häromdagen när vi kom hem så låg det ett brev ifrån NVC och väntade. Vi blev först eld och lågor och trodde att det var en kallelse till ambassaden. Men det var det inte :-( Var bara att de ville kolla att vi finns på denna adress.

Den som väntar på något gott...

Annars har det inte hänt så mycket. Passar på att verkligen njuta av det fina vädret. I går var jag på tjejkväll och föreläsning på houdini med min bästa tjejkompis. Var så mysigt att få lite tid bara hon och jag helt utan barn. Inte så ofta det händer nuförtiden.

Underbara vår!!!!

Vilket fantastiskt väder som Stockholm har bjudit på senaste dagarna!! Tror faktiskt att just våren är min favorit årstid här i Stockholm. Är så vackert när allt slår ut. Nu står körsbärsträden i Kungsträdgården i full blom.Är magiskt vackert i år, så jag gör som så många andra Stockholmare och bjuder på några bilder ifrån gårdagens promenad.
Ska försöka att verkligen njuta av våren och Stockholm de kommande veckorna, har haft lite svårt att vara mentalt närvarande här den senaste tiden. Är på något sätt redan "klar" med Stockholm och befinner mig i tanken redan i USA.
Annars hade vi en supermysig helg som spenderades med familj och goda vänner. Hann även med en promenad ute i skogen på Lidingö, där en utav mina bästa vänner bor. Så mysigt att höra fågelsång och se barnen kasta kottar i sjön. Har insett att jag har fått ett riktigt stadsbarn som gallskriker om hon ser en mask och hoppar jämfota av glädje när hon ser en liten ekorre.

Nervpirrande väntan..

Att hantera denna oändligt långa väntan är något som jag(läs min man) har upptäckt att jag inte är något vidare bra på hantera. Jag är så frustrerad och vill veta NU!!(Helst i går) HATAR verkligen att gå och vänta och vänta,och vänta på att något ska hända, att vi ska höra något från NVC eller ambassaden.
Som det är nu så går vi och väntar på att ÄNTLIGEN bli kallade på intervju, kommer bli så mycket enklare när vi väl har ett datum att gå efter för då kan vi börja planera!! Något vi inte kunnat göra sen augusti förra året eftersom vi inte har vetat när green card processen (cirkusen) är klar. Är en hel del planering med att få allt på plats innan vi åker. Antar att vi kommer få lite eld i baken att fixa med allt när vi väl får vårt intervjudatum. Massor av saker som ska fixas, för inte tala om allt som ska packas, rensas, säljas och ges bort/ slängas.
Visa fler inlägg