Here we go again..

Eller never ending story, att ha med Amerikanska myndigheter att göra är riktigt tålamodskrävande. Vi fick svar i fredags att de tyckte att det saknades ett dokument samt en ikryssad ruta som vår sponsor( en familjemedlem) missat att kryssa i. Så förmodligen så är det 60 dagar plus väntetid till.. Men vi är tydligen i gott sällskap då vi är väldigt många som är i samma situation just nu. De jobbar på att korta ner de långa väntetiderna och de har anställt ny personal, men då de nyanställda måste lära sig jobbet först så vi kan nog tyvärr inte räkna med kortare väntetid på hantering utav inskickade dokument det närmaste. Om jag vill ställa mig någonstans och skrika? Svar JA!!!!!! !

Håll tummarna!

Nu hoppas vi verkligen på att få höra något från NVC snart då det är två månader sedan i dag vi fick att det var 60 dagars väntetid på det sista vi skickade in. Då vi inte har hört någonting än tänkte vi prova att ringa de i morgon. När vi pratade med NVC sist så sa de att vi kunde räkna med att höra något i från dem runt den 19 februari. Så håller verkligen tummarna för att allt är grönt och att inget saknas. Vore så frustrerande om det visar sig att någon liten skit grej saknas så att det blir 60 dagar plus till innan alla dokument är godkända. Varit en väldigt frustrerande resa sedan vi hade vårat PD i augusti förra året. Men vet att det är väldigt många som sitter i samma situation. Just att inte veta när det är klart så man kan börja planera är nog det jobbigaste. Just nu känns det som att allt går lite på sparlåga här i Sverige då vi vet att vi ska flytta snart.

Fort. Köpa i USA

Glömde ju ta med två utav mina favoritprodukter i förra inlägget. Dessa två har alltid även de fått följa med i min resväska hem till Sverige. 1. Crest whitening toothpaste- denna magiska tandkräm gör tänderna vitare på riktigt! Finns även whitening strips från samma märke som ska vara jätte bra, men har inte provat de själv ännu bara.
2. Organix- detta märke på hårprodukter hittade jag första gången i Singapore och blev glatt överraskad. I förhållande till pris så är de riktigt bra, och gör ju inte saken sämre att de är organiska.
Visa fler inlägg