Promenad

I dag tog vi en promenad på förmiddagen innan det blev för varmt. Älskar verkligen området som vi bor i!!

Blev sedan sushi till lunch, nu funderar jag på att antingen gå ner en sväng och prova gymmet i huset( inte hunnit med det än)eller simma en sväng. Sen blir det några timmars jobb.

Fullt upp!

Varit så fullt upp så har inte riktigt hunnit med bloggen, ska försöka bättra mig.

I lördags så var vi på ett supertrevligt midsommarfirande med ett gäng svenskar och så några amerikaner här i Austin. Var supertrevligt och lärde känna en hel drös med nya trevliga personer som bor här! Vädret var som klassisk svenskt midsommarväder ( fast varmare såklart) lite sol, lite regn och växlande molnighet.

Förutom att komma iordning och fixa allt praktiskt så har vi hunnit med ungefär en timme om dagen vid poolen. Så galet härligt med poolen här oftast har vi den för oss själva om det inte är helg. Sen har det blivit en promenad vid Lady Bird Lake varje kväll. Så fint precis en timme innan solen går ner! Alldeles för varmt att gå tidigare! I går blev det dock mycket längre än vad vi hade tänkt oss gå i värmen( var ca 33 grader trots att klockan var mellan 19 och 22 på kvällen så vi gick nästan sju kilometer. Dottern var jätte sur då hon tyckte att det var för varmt för att gå så långt, så det fick bli en buss tillbaka till downtown. Trivs så himla bra i området och med Austin! Upptäcker nya roligheter hela tiden och finns så många mysiga butiker och resturanger här.

I söndags hade de en utomhus konsert som var jätte fin att lyssna på.
 
Hittat en galet rolig leksaksbutik som har som tema nostalgi, så roligt at gå in där! 
I går var det klarblå himmel!
 
Gårdagskvällen avslutades med cupcake från detta ställe!! Supergott och ja sött..
 
 

Glad midsommar!

Älskar verkligen downtown Austin, och vi är galet nöjda med vårt nya boende! Utsikten från våning 34 som vi bor på är magisk och pooldäck och gym m.m på våning 9 och 10 är även de super! Just nu sitter jag vid poolen och tittar på dottern som är i och badar. I dag började vi dagen med frukost på ett tacoställe(frukost taco) och sen runt lunch tog vi en promenad bort till Whole Foods och åt lunch. Ska fira midsommar i morgon med ett gäng svenskar och några amerikaner. Ska bli jätte trevligt! Hoppas ni alla fina bloggläsare har haft en riktig bra midsommarafton!
 
 
Visa fler inlägg