Födelsedagsfirande!

I dag började vi dagen med att fira mamma/mormor  som fyller år i dag med "svensk" födelsedags frukost!
 
Om en liten stund ska vi åka ner till downtown och äta lunch och strosa runt! Mannen har varit i D.C och NYC och nu landade han på Arlanda nu på förmiddagen så nu är han "hemma" i vår lägenhet i Stockholm. Bara lite lite avis på honom som får gå och ta en latte på Johan Nyström. Tur att ni har ganska kallt i Sverige i alla fall ;-)

Sarah P Duke Gardens igen!

I måndags blev det först lunch nere i downtown Chapel hill, sen hämtade jag och mamma upp dottern på skolan och sen åkte hela familjen upp till Duke University i Durham. Blev en promenad i Sarah P Duke Gardens igen. Var inte lika magiskt vackert denna gång som när vi var där förra gången men var ändå väldigt fint! 
 
 
 
 
Håller på och klurar på ett inlägg om första erfarenheterna med amerikanska skolsystemet! 

Wilmington och wrightsville beach

Velat åka till Wilmington  med omnejd sedan jag var tonåring och kollade på  dawson's creek och one tree hill , i dag blev det äntligen av!Fixade så att dottern fick ledigt så vi packade bilen i morse och körde till Wilmington. Strålande sol och runt 28 grader varmt! Startade med en lunch på ett mysigt ställe ställe i downtown Wilmington. 
Efter det fortsatte vi ner till riverwalk, där var det riktigt varmt! Strosade runt bland turistfällor och njöt av värmen! Mamma/ Mormor tyckte dock att det var lite för varmt. 
Någon som känner igen det från one tree hill?
 
Fortsatte sedan att utforska downtown där vi strosade runt och kollade på fina hus! 
 
 
Forsatte sedan till stranden som låg närmast, wrightsville beach. Var väldigt fint! Finare och mysigare än vad jag trodde!Dock blev vi lite väl bortskämda med vit sand och turkosfärgat( varmt) vatten när vi bodde nere i Florida i oktober och november förra året! Vi tyckte att det var för kallt för att bada även om det var en del som badade. Vi tog en långpromenad och letade snäckor på stranden. Hav är ändå hav och saknar verkligen antingen bo vid havet! 
 
 
 
 
Avslutade med middag innan vi rullade hemåt. 
Visa fler inlägg