New Orleans och Oak alley plantation

Tyvärr har vi inget internet här på hotellet då de tydligen grävt av en kabel av misstag så har verken internet eller kan se på tv. I går sa de här på hotellet att de skulle vara fixat i går kväll och i dag så sa de att det kan ev. dröja hela helgen innan det är fixat..

Så därför kan jag inte visa er alla fina bilder som jag tog i går.

Hur som helst så åkte vi först till ett stort plantage utanför New Orleans i går som heter Oak alley plantation. Var verkligen jätte fint och kul att få se. Sen åkte vi till hotellet och drog ut på stan. Gillar verkligen New Orleans är en jätte härlig stad,( men rätt så stökig så man behöver se upp lite) och vi hade verkligen kanon väder!!Inte ett moln på himlen och runt 26-28 grader varmt. Lite mer uthärdligt att vara ute här än i Texas just nu..

Så vi strosade runt i french quarter och gick runt lite längs mississippi river. Avslutade med en sväng på bourbon street, men då tyckte dottern att det blev för stökigt med för mycket hög musik så då gick vi tillbaka till hotellet.

I dag har vi hängt vid poolen på förmiddagen. Härligt då det gick att vara i solen mer än tio minuter utan att få värmeslag.

Ska visa lite mer bilder så fort nätet på hotellet är igång.. Tar nämligen evigheter att föra över via mobilen..roadtrip till New Orleans

I går vaknade vi till denna utsikt på Sheraton i Austin. Sol och varmt( läs lite för varmt)  som vanligt. I vanlig ordning så har vi noll framförhållning och visste inte alls vad vi skulle göra härnäst. Så vi hämtade ut en ny mindre hyrbil( den förra var gigantisk och inte helt lättparkerad osv.) och sen åkte vi till våra vänners lägenhet en stund. 
 
 
Väl där hade vi lite funderingar på att åka upp till Dallas igen en vecka. Men sen kom maken( M) på att :varför inte köra ner till New Orleans när vi ändå inte har något annat inbokat?Sagt och gjort, vi packade in oss med all vår gigantiska packning och sen körde vi. Älskar verkligen att göra roadtrips i USA, och var verkligen jätte vacker väg bitvis. Pasarade även Houston så vi blev sittande i lite rusningstrafik men gjorde inte så mycket.Då det är runt 83 mil från Austin till new Orleans så valde vi att stanna till en natt efter vägen. Så just nu befinner vi oss utanför Lafayette här i Louisiana. Ska bli så kul att få se New Orleans och "det riktigt södern" drömt om det sedan jag var tonåring och läste en massa vampyrböcker som utspelar sig där. Även supersugen på att åka utt till något fint plantage och kolla någon dag. Ni hänger väl med?? 
 
 
 

38 grader i september

I går tog vi det bara lugnt på dagen. Var så varmt (38 grader) så vi höll oss inne i lägenheten med AC:n på. Efter klockan sju på kvällen så tog vi en kvällspromenad. Var dock ingen superbra idé då det fortfarande var 34 grader ute.. Drack ett stort glas vatten innan vi gick ut men kändes ändå som vi var ute i öknen och gick efter 15 min. Hade trott att det skulle bli lite svalare ute såhär i slutet av september men än så länge ser det ut att hålla sig mellan 34- 38 grader på dagarna.

I dag tvättade vi och fixade fint efter oss i lägenheten som vi lånat och sen gick vi till sheraton som ligger en bit nerför backen från lägenheten vi lånat. I morgon ska vi hämta ut en ny hyrbil då vi varit utan några dagar. Även varit nere och tränat en stund nu i kväll medan M och I badade i poolen. Inte rört på oss alls sen vi kon hit så var skönt.
 
 
Visa fler inlägg