Värmerekord i Austin!!

Inte blev det någon kylig jul här inte. Efter att ha haft lite småkyligt i början av december så fick vi högsommar värme lagom till jul. På julafton hade vi 25 grader och mestadels sol.På juldagen slog vi rekord med 26 grader och annandagen hade vi 28 grader varmt även det rekord!! Även i dag har vi strax över 28 grader varmt så vi slog gamla rekordet på 25 grader varmt från 1946!!! Så blev till att plocka fram sommarkläderna igen och dra på ac:n lagom till julafton i år!!

Tänkte försöka skriva ihop en liten årsresume snart. Vad tror ni om det? Där jag jag även skriva lite om december månad. Varit hopplös på blogga som ni märkt det sista..Får bättra mig..När kaffemaskinen strejkar!

När jag skulle göra kafferunda nr två nu på förmiddagen som började kaffemaskinen (en liten espressomaskin) att lukta bränt och sen slog det ut några blixtar från den.. Så gick ner till närmaste starbucks och köpte mig en stor jul latte. Fjärde för i år. Första gången provade jag en créme brulée( på tok för söt för min smak) och sen har jag hållit mig till chestnut praline latte. Den är rätt så god. Dock inte lika god som min besatthet i början av året då de hade smoked  butterscotch Latte. Var så ledsen när de slutade med den!!
 
 Fina julmuggar va?
 
Hur som helst när mannen kom hem efter ett möte så ville han såklart prova kaffemaskinen och tror ni inte den fungerar perfekt då?? Så nu får vi hålla extra koll på den när vi kör sen så det inte händer igen.
Visa fler inlägg