Långpromenad, katastrof äcklig middag och trädgård.

I går var vädret helt perfekt!! Som den bästa svenska sommardagen du kan tänka dig! Vi hade klar luft och 24 grader varmt med strålande sol! Vi njöt i fulla drag!På eftermiddagen tog vi en långpromenad och köpte färdig sallad som vi åt i solen på en bänk. Gick sedan förbi favoritbutiken igen( den ligger ca 1 km bort) och sedan blev det en sväng förbi både Whole Foods och Trader Joe's. Plötsligt hade vi varit ute nästans fyra timmar. Så gick hemåt då det var dags för middag. Jag misslyckades totalt med middagen i går!!Brukar göra en vegetarisk gryta med kokosmjölk,röd curry, kidnybönor,black beens, charlottenlök och tomater som alltid brukar smaka bra men i går blev den katastrof äcklig!! Hittade inte vanlig kokosmjölk på Trader Joe's så fick bli något som hette coconut cremer, smakade diskvatten med lite kokossmak om jag är snäll. Hittade ingen vanlig röd curry heller utan bara red curry sås så använde lite indisk curry som vi hade hemma. Resultatet blev oätbart!! Så fick bli lite toast med marmelad och jordnötssmör som nödlösning då ingen av oss orkade laga nåt nytt. 
 
Nu är det dags för fix i trågården som är minst sagt i ett rätt bedrövligt skick. Stor tomt som ingen tagit hand om på minst något /några år så vi tänkte göra en liten insatts och röja upp det värsta. Som tur är är en rätt stor del naturtomt som inte behöver jätte mycket jobb.
 
Detta fina träd har vi på framsidan. Stod i full blom förra veckan men i går började det tappa sina fina rosa blad så nu är halva framsidan rosa!!
 
 
Har även en massa fina rosa buskar runt huset som blommar just nu! 
 

Sarah P Duke gardens

Kom på att jag glömt bort att visa lite bilder som togs i torsdags kväll när vi besökte Duke University och Sarah P Duke gardens. Var en superfin kväll och temperaturen låg ungefär på 23 grader. Var ett otroligt fint och galet välskött universitetsområde som är jätte stort och trädgården var helt magisk vacker!! Hade egentligen bara tänkt stanna förbi en liten stund men blev kvar mycket längre än tänkt och då har vi ändå massor kvar att upptäcka!!
 
 
 
 
 
Denna fina bild på svanarna tog maken.
 
 
 
 
 
 

Glad påsk!!

Vi startade gårdagen med äggjakt i trädgården! Fast påskharen hade varit lite lat och bara satt en påskkorg till dottern utanför ytterdörren visade det sig. Lat påskhare det där ;-) hittade inga riktiga "svenska" påskägg utan fick bli mindre som hade små hål i så ville inte lägga de direkt på marken. Blev även ett litet sött gose påsklamm och en supersöt vit ljushållare i form av en kanin från yankee Candle i påskkorgen. Dottern var väldigt nöjd och glad! 
 
 
 
Lite roligt för kvällen innan så satt en jätte stor kanin  i trädgården och tittade på oss när vi kom hem!! Påskharens medarbetare helt enkelt tyckte dottern!! 
 
 
 
 
Visa fler inlägg