"Galna Svenskar"

Små galna svenskar tycker nog Chapel Hill borna att vi är just nu.

Vi älskar ju att ut och röra på oss och går gärna istället för att åka bil/buss. I Stockholm gick vi nästan överallt och här går vi om vi kan.

Har dock börjat bli ganska varmt här, och nu ligger det oftast runt 32 grader C på dagarna. Vilket vi tycker är helt ok. Har bott i både Thailand och Malaysia och med fuktigheten där nere som vi är vana med gör att vi tycker detta är helt ok att gå i.Vi undviker såklart att vara ute och gå mitt på dagen, men kvällar och förmiddagar får vi fortfarande gärna.

Det håller inte Chapel Hill borna med om. När vi var ute och gick i söndags så blev vi stoppade av en kvinna utanför Trader Joes som berättade att hon hade sätt oss gå längre bort så hon hade blivit orolig och undrade om hon inte kunde köra oss någonstans. När vi svarade tack, men nej tack vi tycker om att gå såg hon mycket fundersam ut :-)

Samma med alla bilar som kör förbi de ser ut att tänka att dem där är ju inte riktigt kloka någonstans som är ute och går i värmen. Och vi är i princip helt själva på gångvägarna nu när vi är ute och går. I söndags gick vi kanske 5-6 km och mötte inte någon annan gående i huvud taget. Samma i morse då jag och mannen tog en promenad ner till matbutiken.

De går där i mot promenader med sina hundar här i området, då de flesta här har hundar men de går nästan aldrig längre än så.

Får väl göra oss en midsommarstång på framsidan av tomten och dansa små grodorna här lagom till midsommar så lär de aldrig glömma oss efter det. För ryktet sprids blixt snabbt här i området och grannarna har verkligen koll på varandra, särskilt då väldigt många har bott här väldigt länge.