JAAAAAA!!ÄNTLIGEN!!

Plötsligt händer det... Jag har varit så trött och less senaste veckan på att vänta på våra visa package. Kändes lite hopplöst ett tag där och som att de aldrig någonsin skulle komma. När vi loggade in på ambassadens hemsida så stod det att ärendet var under process och kunde ta mellan "several weeks" och" 2 business days" .

Men sedan i går morse när vi kom upp på morgonen så låg våra visa package från ambassaden innanför dörren plötsligt!! Känslan var obeskrivlig!!

Nu har vi ett race på några veckor där det gäller att stänga allt här hemma. Hoppas vara i väg i början av augusti eller absolut senast i mitten.Vi har ingen jätte brådska då vi passar på att njuta lite extra av Stockholm och den svenska sommaren. Passar även på att träffa nära och kära så mycket vi bara kan. Extra mysigt och avslappnat nu då många har semester och mer tid än vanligt.
#1 - - Johanna:

Men åh så härligt!! :) Äntligen är väntan över! Vet precis hur det är och väntan är verkligen olidlig, det känns verkligen som en evighet. Hur lång tid har hela processen tagit nu från att ni satte igång från första början?

Svar: Ja är verkligen så skönt att det äntligen är klart!!Då det är ett family based green card vi(min man) sökt så har det allt som allt har det tagit nästan 12 år för min man, vilket är helt galet länge!!!. ( knappt 7 år för mig) När vi gifte oss flyttades vi över i en annan kategori och vips så tog det sisådär 4-5 år längre tid än vad det skulle ha gjort annars.Från att vi hade priority date har det tagit nästan ett år, vi hade trott det skulle ta 3-4 månader max.. Har hela tiden trott att det skulle gå mycket snabbare än vad det har gjort så därför har vi inte velat flytta över på jobb baserat visum trotts erbjudande då man är så mycket friare med ett "riktigt" green card. Men nu så är det klart :-) :-)
amerikaliv.blogg.se

#2 - - Anna:

Å grattis!!! Vad roligt!!! Skönt att det är klart! Brukar titta in här men har aldrig skrivit tidigare!

Svar: Tack så mycket! Roligt att få kommentarer!! :-)
amerikaliv.blogg.se