Skjutningarna i Austin

Usch vad är det som händer runt om i världen just nu?? Paris,Nice,Orlando,München och nu Austin :-(( Ja listan kan göras lång sista året..

I morse vaknade vi alltså upp till nyheterna om skjutningar här i Austin endast två gator upp från där vi bor. Var riktigt stökigt i natt med många blåljus som lät större delen av natten och i morse fick vi alltså förklaringen. Var 2 olika skjutningar med några minuters mellanrum här i downtown Austin. Först ska en man ha skjutit fem personer på öppen gata i samband med att uteställena stängde i natt. En kvinna i 30- årsåldern är död, de andra skadade. Sen var det en skjutning till i ett parkeringsgarage även det några gator bort från där vi bor. Först så trodde polisen att det var sammankopplade händelser men just nu ser det ut som att det var två olika incidenter.

Så nu känns det på riktigt att man bor i USA.. Alla dessa menlösa skjutningar :-( Förstår mig verkligen inte på amerikanare och vapen...särskilt inte här i Texas där väldigt många är väldigt pro vapen.

Dessutom så var det en luftballong som störtade utanför Austin i går där 16 personer miste livet.. Så Austin har verkligen varit på världskartan senaste dygnet och inte på ett roligt sätt.

Just nu är det ovanligt lugnt här i Downtown.
Visa fler inlägg