Oväder och är huvudet dumt får kroppen lida

Senaste tre dygnen har vi haft rejält oväder här med kuling,och en massa regn. Varit svårt att sova för det har låtit så extremt mycket av blåsten på nätterna. I går trotsade vi vädret och åkte ut en sväng. Var b.la en sväng ner till stranden. Eller stranden...Den var i princip "borta" då vattnet stigit så.


Sen fick vi gör oss att vi skulle äta lunch på ett lokalt ställe här som ligger vid huvudgatan som heter donut hole. Alltid fullsatt vilken tid vi än passerar så var lite nyfikna på att prova. Men var inget som vi tyckte lät så där jätte gott på menyn(för vår något mer svenska smak) så vi bestämde oss för att köpa med några donut och prova. Hon i kassan sa att det bästa och billigaste var att köpa med oss sex stycken så det gjorde vi. Och herregud vilken dum ide(att äta upp alla på en gång) då vi köpte sex stycken olika som vi alla ville prova.. Minns inte om jag någonsin haft så ont i magen som efter ha ätit dem, och då slängde vi ändå två stycken som vi inte orkade smaka på..Ja ja är huvudet dumt får kroppen lida.

Här nedan kommer några bilder, de två första från i går och den sista tog jag precis från fönstret, blåser fortfarande och regnar. Blåst ner en massa massa skräp och skit i poolen oxå så det kommer nog ta någon dag innan den är badbar igen. 
 
 
Visa fler inlägg