Helgen som gick

Vi hade en mycket trevlig/ rolig helg. I lördags var vi ju bjudna på ett bbq party som började vid kl 2 på eftermiddagen. Dottern blev jätte glad då hennes kompis var där. De var de ända större barnen på festen så de sköter sig mycket själva. Så skönt. De kommer förbi oss vuxna lite då och då annars så är de i väg och leker själva.( i närheten så vi har lite koll på dem så klart men ändå)

Vi vuxna satt och snackade och åt och drack gott och grillade i några omgångar. Även om det "bara" är runt 33 grader ute på dagarna nu så blir man ändå rätt så kokt. Vi satt under ett plåttak så var riktigt varmt stundtals. Men annars hade vi jätte trevligt. Var väldigt lättsam och uppsluppen stämning. Så vi satt kvar ända tills strax efter nio på kvällen.Mannen fann även han verkligen mina fina "pappavänner" . Så i söndags fick han erbjudande om att ut och reca bilar på en bana med grabbarna.. Ha ha lite småputt blev jag då det känns som jag blivit lite lätt utbytt där ;-)

I söndags träffades vi igen några stycken vid poolen för bad och bbq. Ungarna hade lika roligt även i söndags så blev många timmar ute där även då.

Verkligen varit super dålig på ta bilder det sista. De enda som jag har tagit är dessa från vår balkong. Vädret kan verkligen skifta snabbt här i Texas.
Visa fler inlägg