Fortfarande förkyld!

Är fortfarande riktigt risig då mitt halsont övergick i en rejäl förkylning som inte vill släppa. Hoppas verkligen att det släpper snart då jag varit dålig sedan nyårsdagen nu. Ska verkligen försöka ta tag i bloggen och börja blogga mer regelbundet snart igen. Har en massa nya roliga tips på skönhetsprodukter och ska ta tag i att göra en årsresume för 2016. 
 
I morgon åker maken till Sverige igen. Var riktigt sugen på följa med då jag och dottern inte har varit där på över ett år nu, men har skolan som vi inte kan vara borta ifrån så får bli nästa sväng. Sen i ärlighetens namn så hade det varit liiite jobbigt att lämna ett 27 gradig Austin för ett kallt och grått januari Sverige så gör inte så jätte mycket denna gång faktisk. Även om vi saknar nära och kära jätte mycket såklart!
 
Appropå vädret som är temperatur skiftningarna på "vintern"här helt galna. Kan verkligen gå från 27 plus grader till   2 plusgrader på några timmar. Precis efter nyår hade vi några dagar då det var kallt med några minusgrader. Så kul att se folk ute då en del kommer forfarande i shorts och flip flops och en del går ut i full vintermundering. Vi som svenskar är ju vana att kolla temperaturen innan vi går ut. Hur som helst så har vi haft riktigt skönt väder igen senaste veckan med temperaturer runt 25 grader. Inte helt fel i januari!
 
Så här fint hade vi det på nyårsdagen med riktigt sköna temperaturer så fick bli årets första dopp i poolen.