Dags att börja leta efter bostad i USA igen

ÅÅÅ vad trött jag blir. Hade precis skrivit ett långt blogginlägg som precis var klar och så plötsligt bara försvann det..

Får bli en kortversion istället.

Hoppas ni haft en bra jul! Vår har varit lugn och mysig! Fått mycket tid med nära och kära. Även blivit en del middagar på stan med goda vänner. Lite shopping har också hunnits med. Nu i kväll var vi ute och åt på Vapiano i Skrapan. Mysigt och trevligt som alltid!

Nu i kväll kom vi på att det börjar bli dags att ta tag i boende frågan i USA igen. Behöver även boka flygbiljetter.

Att bara tänka på boende i USA gör mig kallsvettig. Ni som följt bloggen vet vilken mardröm vi hade med att hitta boende sist. Vill inte bli boende på hotell så länge igen som förra gången. Var inte roligt alls!!Särskilt inte med all packning som vi hade med oss.

Här är en bild som jag tog på vårat bagage när vi lämnade hotellet i Dallas i början av USA vistelsen. Hade tidigare packat väldigt tight men efter ett besök på IKEA i Frisco där vi inhandlade några IKEA kassar så svällde packningen avsevärt. Inte blev den mindre efter resans gång heller... Ni kan ju tänka er, släpa in och ut all packning ur olika hotellrum.Finns betydligt roligare saker att göra. Älskar normalt sett att åka runt och bo på olika roliga hotell, men inte med så mycket packning!! När vi åkte från Sverige så hade vi packat för att flytta in i en lägenhet efter några dagar. Men så blev det ju inte..

Visa fler inlägg