Långpromenad, katastrof äcklig middag och trädgård.

I går var vädret helt perfekt!! Som den bästa svenska sommardagen du kan tänka dig! Vi hade klar luft och 24 grader varmt med strålande sol! Vi njöt i fulla drag!På eftermiddagen tog vi en långpromenad och köpte färdig sallad som vi åt i solen på en bänk. Gick sedan förbi favoritbutiken igen( den ligger ca 1 km bort) och sedan blev det en sväng förbi både Whole Foods och Trader Joe's. Plötsligt hade vi varit ute nästans fyra timmar. Så gick hemåt då det var dags för middag. Jag misslyckades totalt med middagen i går!!Brukar göra en vegetarisk gryta med kokosmjölk,röd curry, kidnybönor,black beens, charlottenlök och tomater som alltid brukar smaka bra men i går blev den katastrof äcklig!! Hittade inte vanlig kokosmjölk på Trader Joe's så fick bli något som hette coconut cremer, smakade diskvatten med lite kokossmak om jag är snäll. Hittade ingen vanlig röd curry heller utan bara red curry sås så använde lite indisk curry som vi hade hemma. Resultatet blev oätbart!! Så fick bli lite toast med marmelad och jordnötssmör som nödlösning då ingen av oss orkade laga nåt nytt. 
 
Nu är det dags för fix i trågården som är minst sagt i ett rätt bedrövligt skick. Stor tomt som ingen tagit hand om på minst något /några år så vi tänkte göra en liten insatts och röja upp det värsta. Som tur är är en rätt stor del naturtomt som inte behöver jätte mycket jobb.
 
Detta fina träd har vi på framsidan. Stod i full blom förra veckan men i går började det tappa sina fina rosa blad så nu är halva framsidan rosa!!
 
 
Har även en massa fina rosa buskar runt huset som blommar just nu! 
 
Visa fler inlägg