Helg,demonstrationer och Target!

Jag och dottern började vår lördag med att bli upphämtade av vår gode vän mr D och hans två barn och sen åkte vi till Central Market här i Austin för frukost ute i solen och lek i lekparken som de har.

Var riktigt krispigt i luften och runt 12-14 grader.
Efter det åkte vi till ett lunch ställe som vi inte hade varit på tidigare som barnen tyckte var jätte roligt. Även de hade lekplats och super goda burgare när man hade ätit klart fick man ringa i en stor klocka om man gillade maten detta tyckte förstås barnen var superroligt!! Efter lunchen så fortsatte vi hem till mr D och barnen och kollade på två filmer, myste,åt ostbricka och sedan gjorde mr D middag till oss alla. Så tacksam att vi har så fina vänner här! Avslutade kvällen med att jag hade alla barnen här någon timme så att mr D kunde gå ner och heja på alla våra andra vänner( som inte har barn än)som var på en resturang i närheten och firade en av vännerna som fyllde år.
 
I går söndag så var det strålande väder igen fast mycket varmare. Vi började dagen med att städa och plocka lite här hemma och sedan begav vi oss ut till flygplatsen för att äntligen möta mannen som kom tillbaka från Stockholm. Som vi saknat honom! Vad vi inte tänkt på var att det var stora demonstrationer på många flygplatser i går såklart var Austin en av dem. Var därför många ingångar till flygplatsen avstängda så när vi äntligen kom in hade mannen precis kommit ut. Kollade lite på demonstrationerna innan vi begav oss hem. Åt middag och packade upp allt som mannen hade med sig.Alltid som julafton när han kommer från Sverige. Blev en tidig säg gång för oss alla. Imorse började vi dagen med att ta en promenad till och från skolan, åt frukost på whole Foods och sedan åkte jag iväg till Target..Mitt nya intresse börjar bli lite dyrt haha. Fick med mig lite till middag och sen en del från Elf och nyx. Har snart gått igenom hela elfs sortiment. 
 
Min lunch idag svenskt lösgodis på balkongen med magisk utsikt! I dag har vi 26 grader igen! Jag börjar bli galet pollenallergisk hade tänkt köpa allergimedicin när jag var på Target men var slut...I lördag nös vi alla som tokar och hade kliande ögon. Hade inte tänkt på att det finns så mkt pollen i luften redan. Är ju van att det kommer i maj. Sen brukar jag inte vara så här illla som jag är nu. Men men man får ta det onda med det goda!! Sa jag 26 grader ;-)
 
#1 - - Therese:

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av fint väder!
Kram från Sverige