Äntligen varmare väder!!

I fredags hade vi strålande sol och runt 14 grader varmt så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Chapel Hill för lunch och promenad längs den mysiga "huvudgatan" Franklin St. Stannade till i diverse söta bok och delikatessbutiker. Handlade med mig en del godsaker till helgen från detta supermysiga ställe. Kombinerad restaurang och delibutik. Tyvärr hade vi redan ätit precis innan men nästa gång vill jag äta här!Som ni ser så satt det folk ute och åt! 
 
I går hade vi runt 18 grader varmt så vi åkte först in till ett ställe i Raleigh som heter Lafyatte Village som är uppbyggd som en "fransk liten by" med butiker och restauranger. Var rätt mysigt! Om än väldigt konstgjort.. Men när man är i USA så. Hursomhelst så hittade vi en riktigt rolig kryddbutik som kändes väldigt bra och unik. Gick runt och doftade på en massa roliga kryddor från hela världen utan en massa konstigheter i!! http://www.savoryspiceshop.com/  De hade även många roliga recept! Finns i rätt så många delstater här i USA,!
Efter det fortsatte vi till ett Shoppingmall som vi inte hade varit på innan. Men var så himla mycket folk och super fullt överallt så vi fortsatte till Cameron Village istället. Är favoritstället i Raleigh! Satt oss på starbucks och tog en varsin venti Latte och kollade på folk.Om vi skulle bo inne i Raleigh är det absolut här jag skulle vilja bo! Älskar mixen utav folk utan att det är det minsta snobbigt folk går till och med ner i pyjamas till Starbucks. Åt sedan en supergod bbq middag på vägen hem efter att ha snurrat bort oss ett bra tag i Durham. Gpsen måste ha hittat en gammal adress till restaurangen så vi fick oss en ordentlig rundtur Genom halva Durham. Så vi var nog inte tillbaka hemma förens efter kl nio. Och vi som bara skulle ut en sväng..
 
I dag hade vi 21 grader varmt så istället för jobb och skolarbete för dottern så åkte vi tillbaka ner till Cameron Village där vi stannade till på Starbucks för att sedan åka till en park som hade rätt så många aktiviteter för barn. Många som hade samma idé för var krig om parkeringsplatserna. Men löste sig efter lite väntande 😀. Så vi åkte både en tur med ett lilleputte tåg genom parken och dottern fick en tur på en karusell från 1911!! Den var verkligen jätte fin!! Precis när vi var klara började det regna så fick skynda oss upp till bilen. Han precis in innan det började ösa ner! Bra timeing! Efter det åkte vi tillbaka till samma middagställe som i går. Tog samma sak i dag trodde jag. Men uppenbarligen måste jag fått fel kyckling i går för denna var superstark! Den jag tog i går var precis lagom så måste fått fel mat i går. Nu blir det skolarbete för hela slanten resten av kvällen!!
 
Visa fler inlägg