New Orleans och Oak alley plantation

Tyvärr har vi inget internet här på hotellet då de tydligen grävt av en kabel av misstag så har verken internet eller kan se på tv. I går sa de här på hotellet att de skulle vara fixat i går kväll och i dag så sa de att det kan ev. dröja hela helgen innan det är fixat..

Så därför kan jag inte visa er alla fina bilder som jag tog i går.

Hur som helst så åkte vi först till ett stort plantage utanför New Orleans i går som heter Oak alley plantation. Var verkligen jätte fint och kul att få se. Sen åkte vi till hotellet och drog ut på stan. Gillar verkligen New Orleans är en jätte härlig stad,( men rätt så stökig så man behöver se upp lite) och vi hade verkligen kanon väder!!Inte ett moln på himlen och runt 26-28 grader varmt. Lite mer uthärdligt att vara ute här än i Texas just nu..

Så vi strosade runt i french quarter och gick runt lite längs mississippi river. Avslutade med en sväng på bourbon street, men då tyckte dottern att det blev för stökigt med för mycket hög musik så då gick vi tillbaka till hotellet.

I dag har vi hängt vid poolen på förmiddagen. Härligt då det gick att vara i solen mer än tio minuter utan att få värmeslag.

Ska visa lite mer bilder så fort nätet på hotellet är igång.. Tar nämligen evigheter att föra över via mobilen..Visa fler inlägg