I lördags..

Så blev vi uppplockade av vår gode vän mr D och hans två barn och så åkte vi ut till ett stort fält några mil utanför stan där vi möte upp fler goda vänner och sen sköt vi raketer. Hade inte trott att jag skulle tycka det var så kul och dessutom så var det riktigt kallt i lördags(läs typ14 grader och blåsigt😀) men det var verkligen super kul!! Var där i kanske två timmar och barnen var lyriska och dessutom så fick de jätte mycket motion då de fick springa och hämta raketerna när de landat. 
 
När vi var lagom trötta och hungriga så körde mr D oss till IKEA som låg i närheten. Han vet hur man ska få svenskar glada han... Dock så verkade gänget inte särskilt imponerade av svenska köttbullar med sås och lingonsylt..Ärligt talat så såg de mest ut som de svalt något surt ha ha.. Tror inte riktigt de svenska söt salta smakerna gick hem helt. Men de svenska godiset efteråt gick ner betydligt lättare!! 😂
 
#1 - - Therese:

Låter som en annorlunda och väldigt rolig aktivitet :)
Håller tummarna stenhårt för att det ordnar sig för dottern med skolan. Det gör riktigt ont i mammahjärtat när ens barn blir orättvist behandlad av ett annat barn.
Varm kram