Made in Sweden 😉

Dyker upp svenska produkter lite överallt här i USA. Wasa knäckebröd,Annas pepparkakor och Gevalia är numera standard i vanliga matbutiken här. Sen har vi bla.Kalles kaviar och Abbas sillar och ansjovis  på Southern Season nära där vi bor. Finns även svensk saltlakrits där!
 
I dag strosade vi omkring i närmaste lilla gallerian då det var så jäkla varmt ute!! 29 grader, helt vindstilla och fuktigt. Och vad hittade jag då, om inte mer svenskt!! Detta fanns i en inredningsbutik! Jag har aldrig sett dessa produkter i Sverige. Undrar om de verkligen är svenska?
 
 
Sen såg jag denna goding?? På vägen ut! Inte en helt dagsfärsk bild kanske😉 Ser ni vem det är?
 
 
 
 
Fast lite stolt som svensk blir man! Så kul att se att det är så mycket svenska produkter överallt i USA!!För att inte tala om alla talangfulla svenskar!! Blir så galet glad varje gång jag hör Zara Larsson eller Avicii på radion.Kan inte låta bli att tala om för amerikanerna att detta är svenskt om de körs om jag exempelvis står i kön till kassan någonstans. De tittar rätt konstig på mig oftast.. Och säger något i stil med good for you. Ha ha men kan ändå inte låta bli.