Vilken jäkla vecka..

Vilken jäkla vecka det har varit rent ut sagt.
 
Sjukdomar har avlöst varandra flera tråkiga besked, och andra konstanta småskador. Avslutade söndagen med att bevittna en fruktansvärd olycka vid grannfastigheten så nu har vi haft 3 polisbilar,en ambulans och två stora brandbilar här i kväll. Hoppas verkligen att personen i fråga överlever. Var riktigt riktigt läskigt, har sån olustkänsla i hela kroppen nu i kväll.
 
Så skönt att denna vecka snart är över, får ta nya tag nästa vecka! Nu ska jag bädda ner dottern i sängen och sen blir det soffan och netflix för mig och maken.
 
 
#1 - - Ulrika:

Jag hoppas verkligen att grannarna mår bra efter omständigheterna och att det vänder för er nu och allt blir så bra det bara kan.
Kramar

Svar: Tack så jätte mycket!! Ja usch ja, var en hängning(självmord) mitt på blanka dagen så är så glad att dottern inte var hemma just då. Hon var i väg och spelade basket en sväng som tur var. Men familjen i fråga har själva två mindre barn som var hemma så var fruktansvärt. Inte vad man hade vänta sig i detta super idylliska villaområde.
Vad roligt att ni är på g över till USA!! Vet verkligen hur det känns att gå och vänta på priority date och gå igenom hela "green card" processen. Är verkligen tålamodskrävande!!! Vet ni vart i USA ni ska/vill bo sen?
Kramar!!
amerikaliv.blogg.se

#2 - - Ulrika:

Men nej....:(. Usch vad hemskt!!! Stackars familj och stackars er också som fått uppleva något så fruktansvärt. Skickar massa styrkekramar.
Tack snälla! Jag kan bara hålla med om att denna process verkligen är tålamods krävande!!! Att bara sitta och vänta och vänta utan att kunna göra något för att påverka tiden är såååå stressigt! Framförallt när man känner sig färdig här och redan checkat ut.
Men, men :). Man får bara gilla läget och göra det bästa av situationen ;).
Våra planer om vart vi ska bo lutar åt Arizona, då vi båda har en kärlek till staten och värmen. Närmare bestämt Chandler eller Scottsdale :).
Kramar