Austin!!!

I går kväll var vi äntligen framme i Austin! Ska skriva lite mer om stoppen på väg hit när jag har lite mer tid över.

Men jag är så himla glad,nöjd och lättad!!!! Lägenheten (condon)vi hyrt är verkligen en dröm som ligger i bästa läge i downtown Austin! Kan inte fatta att vi har haft sån tur!!!! Äntligen!! Just nu befinner vi oss på ett hotell men ska flytta in i lägenheten i eftermiddag. Hotellet vi bor på var mycket bättre än väntat. Tycker det är svårt med hotell i Austin då det är väldigt dyrt och ofta fullbokat. Hotellet vi använt ofta innan var fullt så detta var en chansning då vi bokade i sista stund i går. Men fick en svit med två fina rum så är jätte nöjda och hotellet är precis nyrenoverat så allt är nytt och modernt.

Vi kommer alltså bo i ett av husen som ni ser på bilden!( suuper segt nät här på hotellet, går inte ladda upp bilder så får återkomma med bild)
 
 
 
 
 
 
 
 
Och att vara tillbaka i Austin känns toppen!!Så mysigt med alla färger,resturanger,folkliv och palmer!!Nästan samma känsla som när man åker utomlands från Sverige till ett varmare land. Att komma ner hit från North Carolina. Är verkligen helt annorlunda.