Separationsångest

Jag har fått så jäkla mycket separationsångest i år. Först när vi sa hejdå till vänner och familj i Stockholm efter jul och nyårsfirande. Sen när min mamma åkte hem från USA i början av juni. Då grät jag en skvätt och var riktigt jobbigt i några dagar. Särskilt då man inte vet hur länge det dröjer innan man kan ses igen.

Och i går åkte mannen till Sverige. Vi följde med honom till flygbussen och vinkade av. När han hade åkt och dotterns läpp ryckte lite höll jag också på att börja gråta. Men fick bita ihop för dotterns skull så inte hon skulle bli ännu mer ledsen. Mannen var ju i Sverige hela maj och hoppas verkligen inte han blir borta så länge denna gång. Egentligen skulle vi ha åkt allihopa till Stockholm nu 10 augusti men blir så jäkla krångligt med biljetterna då vi har flyttat från North Carolina. Kollade om vi kunde lägga om dem från Austin och först svarade vår resebyrå att det gick men kostade 4400 kr per biljett att lägga om dem, men sen fanns det inga biljetter alls då det är sånt tryck just nu. Sen känns det inte riktigt värt så mycket pengar för att vara "hemma" i ca 10 dagar då vi måste vara tillbaka innan skolan börjar den 22 aug. Sen hade vi även behövt flygbiljetter tillbaka så hade blivit riktigt dyrt.

Och mannen som även hade denna retur resa bokad via Raleigh kommer ha varit på resande fot i nästan 30 h när han landar i Sverige då han var tvungen att åka till Raleigh då det inte gick att endast använda flygbiljetten(benet) från NYC till Stockholm. Både Raleigh och Austin är ju ingen av de större  flyg destinationerna i USA.Så han var tvungen att flyga Austin-Dallas- Raleigh och sen vänta i Raleigh i en massa timmar för att sedan flyga Raleigh- NYC, NYC- Stockholm ingen önskvärd resa alls med andra ord. Men han var verkligen tvungen att åka till Sverige nu så.

Första gången som jag är helt själv med dottern i USA så känns lite konstigt, även om det så klart inte går någon nöd på oss. Men man har ju inte det där sociala skyddsnätet här än som vi har i Stockholm.

I dag är det helt otroligt nog rätt så molnigt här!! Tänk att man kan bli så glad av lite moln!! Har vi tur kanske det även kommer en regnskur!!