Kitschig jul!

I dag vaknade vi upp till 10 grader och ösregn.Antar att Texas vintern är här! Ska vara runt tio grader ena dagen för att vara runt 20 nästa dag.

Vi trotsade vädret och gick ner en sväng på farmers market. Vi är ju svenskar så finns inget dåligt väder bara dåliga kläder..Men vi blev inte särskilt långvariga.

I dag skulle vi egentligen ha gått på bio och sen haft en sleepover med mr D och hans barn men dottern är rejält rosslig och har stukat foten och de var också förkylda så vi sköt på det.

Annars är jag sugen på att åka upp en sväng till HobbyLobby och köpa lite julpyssel och julkulor. Var uppe där i veckan men glömde bort tiden så var sen till hämtning på skolan så han inte med de inköp vi hade tänkt oss. Dottern tjatar hål i huvudet på oss om julgran varje dag då "alla hennes klasskompisar redan har en"är bara vi som inte har en julgran upp än. Eller juleträd som hon säger då hon svänger om engelska ord till svenska( Christmas tree)

Annars är det julfint i vårt hus(inte i vår lägenhet än dock) Först blev jag besviken då julpyntet i lobbyn var så jäkla amerikanskt kitschigt att jag håller på sätta i halsen varje gång vi går förbi. Men de har gjort riktigt mysigt vid våra allmänna utrymmen innan poolen. Fortfarande amerikanskt kitschigt men ändå riktigt mysigt!