Gårdagen

I går så åkte vi först till Oasis vid lake Travis. Lite roligt då det var första stället vi åkte till på vår första hela dag här i Austin för exakt ett år sedan. 
 
Tog lite bilder snabbt men var väldigt mycket folk då det är Labor day weekend. Då det var mycket trafik ut ur stan var vi där senare än beräknat så han inte stanna och äta då vi skulle vidare. 
 
Vi var nämligen medbjudna på en grej med vår gode vän D och hans två barn. Vi var inte helt på det klara på vad vi skulle göra. Men visade sig att vi skulle till ett väldigt fint lake house som en god vän till honom hade och sen blev vi upphämtade med en båt. Så blev en dag på sjön! Var så mysigt och roligt. Vi åkte runt och badade från båten, lyssnade på musik och hade väldigt trevlig. Var varmt och skönt i vattnet och lagom varmt i luften. Tyvärr låste vi in alla värdesaker och mobiler,kamera etc i fören på båten så blev inte några bilder tagna nästan.
 
Åkte in mot land igen så vi var tillbaka precis när solen gått ner. Sen blev det grill och trevligt häng. Var verkligen så härliga och sköna människor.