Fullt upp

Dagarna går i rasande fart just nu. Är mycket med dotterns skola och sen är det mycket socialt med våra fina vänner.

I går förmiddag mötte vi först upp vår vän J som också bor här i huset och hans son som är lika gammal som dottern. De fungerar verkligen så bra ihop. Kan leka hur länge som helst och än så länge har de inte bråkat eller tjafsat om något alls. Har bara jätte roligt tillsammans och är väldigt lika i sina intressen etc.

Så vi körde lite pool och sen grill till lunch sen var vi i deras lägenhet en stund innan de behövde åka till flygplatsen då J skulle i väg på jobb i några dagar.

Efter det så kom vår gode vän D hit. ( utan sina barn då de var hos sin mamma) och efter ett tag kom även en av hans bästa tjejkompisar över som varit bortrest några månader så vi hade inte träffats tidigare. Men hon var jätte trevlig och rolig. Kommer också från Europa och amerikanerna har ju bakat ihop alla européer i samma grupp så även om vi kommer från helt olika länder rätt långt ifrån varandra med skilda kulturer så är det same same för många amerikaner här 😉Ha ha.

Så vi gick ner till poolen en sväng till och hängde där tills det kom ytterligare en vän till D som vi inte heller hade träffat innan. Även han väldigt trevlig. Fortsatte sedan vidare ut till en resturang här i downtown för middag etc.

Första stället som var tänkt var stängt i går( andra och tredje också) så till slut blev det ett klassiskt Austin ställe.