Franklin BBQ

Förra söndagen så tog vi en spontan bbq med vår vän D och hans två barn. Grillade lite hamburgare och frös. Som de svenskar vi är så tänkte vi att så kallt kan det inte vara...När vi föreslog för vår vän att barnen kunde få bada om de ville trodde han nog inte att vi var riktigt kloka... Texasbor ;-) poolen håller 30grader året om nämligen.

Men var inte direkt behagligt väder ute. 18 grader,blåst och såsmåningom ösregn..

Men det var det så värt eftersom en granne hade stor fest och de hade beställt en massa mat från Franklin bbq( antagligen det mest kända bbq stället i hela USA) och kön dit är vanligtvis ett par timmar..

Vi stod ju i kö förra hösten en gång och då tog det 2,5 timme. Var visst en bra dag enligt de som jobbar där.

Hursomhelst så hade grannarna massor av mat över så vi fick ta det vi ville ha..Fast vi var hyfsat mätta så kunde vi såklart inte motstå. Om det smakade bra?? O ja!!!! De är verkligen i en klass för sig!!!Grannarna bjöd även på god tårta så från en enkel bbq med lite burgare slutade med Franklins och tårta! Inte helt fel!!!

Bilderna är i från vårt besök förra året.Hade inte tänkt stå i kö någon mer gång då jag tyckte att 2,5 timme för lite mat var för lång tid, men efter i söndags så kan jag faktiskt tänka mig göra det igen bara inte under de varmaste månaderna här i Austin.