Soco district

I fredags så trotsade vi värmen och gick först och åt lunch på ett ställe på andra sidan "sjön" som öppnade samma dag som heter polly tropical. Tydligen en kedja från Miami, men var riktigt rörigt och smakade inget vidare så dit går vi inte igen.

Sen på kvällen så fick vi för att att vi skulle gå south Congress upp till en "vanlig" matbutik som ligger en bra bit upp där då vi endast har Trader Joe's och Whole Foods här i downtown. Dottern var trött på organic ketchup och flingor och ville ha "riktiga" Heinz och ej ekologiska flingor och müsli.

Tog oss i vanlig ordning två timmar nästan upp då det är så mycket roligt att titta på på vägen dit. Är verkligen en helt annan värld. Så många roliga och konstiga butiker, massvis med folk och restauranger. Blev inget restaurangbesök för oss då det var så fullt överallt och långa långa köer till allt så blev en burgare och mjukglass på Mcd tillslut.

 
Hade tänkt ta en buss tillbaka men missade den precis så gick tillbaka hela vägen,även fast klockan var tio på kvällen så var det 34 grader varmt ute så blev ett kvällsdopp i poolen när vi kom tillbaka lagom möra efter att ha gått en mil. Svalkade knappt då det var 30 grader i poolen men var ändå riktigt mysigt att simma och ligga och titta på stjärnorna från poolen.