Veckan som gick

I måndags förra veckan så åkte vi till Pensacola beach för att kolla på lite lägenheter, då kontraktet på den vi bor i nu bara var ett korttidskontrakt som går ut första nov.

Men i vanlig ordning här så steg hyran plötsligt med sisådär 5000 kr i månaden. Superfin lägenhet mitt på stranden och utsikt över havet från två håll. Men tyckte den blev på tok för dyr så hoppade. Sedan åkte vi in till downtown Pensacola. Var verkligen jätte mysigt där med fina små hus och nästan lite New Orleans känsla på en del med fina balkonger. I tisdags så tog vi en dag på stranden då vi hade helt otroligt fint väder. Blivit för få dagar på stranden här även fast vi har haft fint väder.

I onsdags så tillbringade vi dagen på ett social security kontor då våra social security card aldrig kom fram. Precis allt som kan strula har strulat för oss sen vi kom till USA så lite jobbigt. Orkar inte ens tänka på allt som verkligen INTE har fungerat för oss sedan vi kom hit.

I torsdags kväll så räddade vi en anka/dopping unge som var ute och sprang mitt på vägen vid en stor parkering på ett shoppingmall. Den var nära att bli överkörd si vi stannade bilen och maken gick ut och lyckades få upp den i bakluckan så sen åkte vi runt med lilla ankungen i bagaget... Visste inte alls vart den hörde hemma så frågade runt i lite butiker i närheten men ingen visste. Försökte även stoppa en polis men han såg oss inte, så till slut åkte vi in och frågade några personer utanför en matbutik och de trodde sig veta vart ankan kom i från. Så vi letade oss till en damm i närheten där vi släppte ut den. Var faktiskt och kollade till den i söndags och den levde och mådde bra så var skönt att se. Särskild då vi läste på att just den arten är utrotningshotad i en del delstater här i USA.

I lördags så var vi och besökte en farmers market hade egentligen tänkt hitta på något mer efteråt men fick sådan himla migrän så var tvungna att åka hem. Så blev sängen för mig resten av lördagen och söndagen.