Strandbröllop och fina solnedgångar

Förlåt för min frånvaro. Blev en liten längre bloggpause än vad jag hade tänk. Knappt orkat sätta på dotorn senaste två veckorna. 
 
Hur som helst så har vi haft lugna dagar sedan sist. Vädret har varit helt otroligt fint. Runt 26-28 grader varmt, strålande sol och lätt bris varje dag. Tyvärr har jag haft ont i huvudet, haft feber och varit lite förkyld senaste fem dagarna så inte kunnat varit ute i solen någonting :-( Hur lyckas man bli förkyld i denna sommarvärme ens kan man ju fråga sig... 
 
Annars så börjar vi få riktigt bra koll på området här runtomkting. Börjar nästan bli lite smått uttråkade men vi stannar nog ett tag till. Hur kan man bli uttråkad på detta otroligt vackra ställe kanske ni undrar? Jo det är otroligt vackert!!!Stränderna är sååå fina!! Men känns lite som en låsasvärld där allt går ut på att få turisternas pengar. Är ca 14 000 bofasta här och de har 4 miljoner!! turister per år. Mäniskorna här faktiskt inte är särskilt trevliga. De är rätt så hetsiga i trafiken och har endast haft 2 samtal med någon som inte rör något ärende som vi haft. Och anledningen till dessa två samtal var att dessa både hade kopplingar till Skandinavien och hade varit i Sverige så de kände igen språket när jag och dottern pratade med varandra. Först träffade vi en supermysig kvinna som kom fram på ett shoppingmall här. Hon berättade att hon hade bott i Finland i några år och tagit färgan över till Sverige så ofta de kunnat. Tyvärr bodde hon inte här utan hon och hennes familj bodde numera utanför Atlanta och de var här på semester. Den andra var en man som jobbade inne på Ralph Lauren som berättade att han hade varit sjöman när han varit ung och därför hade han varit ofta i Norge och i Bergen. Han kunde inte riktigt bedömma om vi pratade Svenska eller Norska så därför frågade han oss och vi började prata lite. Men det är allt på tre veckor. I Texas pratade vi med okända människor överallt då de verkligen tar kontakt hela tiden och är supergulliga. Så det känns lite trist här måste erkännas. Även i New England och i Kalifornien är jag van vid att människor är trevliga och lättpratade men här känns det lite som att vara tillbaka i Stockholm :-) Tur att det är så vackert i alla fall. 
 
Förra lördagen så åkte vi ner till stranden en liten stund innan solnedgång och vi hade turen att få se ett otroligt vackert strandbröllop. Vilken tur med vädret de hade, det var verkligen magiskt vackert!Roigt då det veckan innan var ösregn och rätt kallt så var kul att få se!!