Sortering och paradiset

Dagen har mestadels bestått av att gå igenom och börja packa dotterns alla leksaker. Höll på i flera timmar och ändå syns det knappt att det hänt någonting alls . Tur att hon är hos mormor så hon inte ser allt jag har sorterat ut :-)

Annars han vi även med en lunch och kaffe på paradiset.Tror inte att det gått en dag sedan de öppnade utan att vi har varit där och handlat, fikat, ätit lunch eller middag. Har en känsla av att vårt matkonto stigit rejält senaste veckorna. Är verkligen så mysigt och trevligt att va där!! Kommer sakna när vi flyttar!
#1 - - Sara:

Har du lyckats hitta en bra shipping firma?

Svar: Hej Sara! Har tyvärr inte lyckats hitta någon bra shipping firma, just nu funderar vi på att försöka packa det vi vill ha med i resväskor och ta med de direkt när vi flyger över( blir ungefär samma pris tror jag) fast beror lite på vilket bolag vi kommer flyga med på exempelvis norwegian så kan man bara ta med sig två väskor på 20 kg var. Så så snart vi har fått tillbaka våra pass och visum ska vi börja kolla vilket alternativ som passar bäst! Återkommer när jag vet hur vi gör :-)
amerikaliv.blogg.se