det går segt...


Inte blivit så mycket bloggande som jag hade tänkt här, mest för att det inte har hänt så mycket nytt på USA fronten. Vi hade vårat PD (priority date) nu i augusti, och vi har fortfarande inte hört något nytt ifrån NVC. Vi har dock gått händelsen något i förväg och fixat och skickat in sådana pappar som vi vet att de kommer efterfråga.
1. Fullständigt Personbevis på engelska
2. Intyg på att vi är gifta, och när vi gifte oss
3. Utdrag ur belastningsregistret
4. Utdrag från militärtjänstgöring (för min man)
5. Fixa två passfoton per person. ( det missade vi när vi skickade in alla pappren så måste fixas nu i veckan)
Var skönt att vi för en gångs skull började i tid då det tog över tre veckor att få våra utdrag ur belastningsregistret. När vi lämnade in ansökan hos Polisen här i Stockholm hade de missat att skicka med våra passkopior, utan de skickade istället med oss de hem, och sa att vi skulle lämna de till Amerikanska ambassaden istället då de redan hade våra uppgifter..Men så var alltså inte fallet utan de skulle ha skickats med, därav förseningen… Normalt sett ska det ta två veckor ”bara”.
Vi hade hoppats på att allt skulle vara klart tom. 15 oktober, men just nu ser det riktigt tveksamt ut. När vi ringde och pratade med NVC i början utav augusti sa de att det inte skulle hända något förens i slutet utav månaden eller början av september. Sen läste jag på en US immigration blog att det var otroliga förseningar just nu på upp t.o.m. 9 månader. Men stod inte exakt vad det gällde så hoppas hoppas att det inte gäller oss!! Håll tummarna!
 Bilden kommer ifrån google.